İLETİŞİM

Hemen arayın:

0505 746 37 58

Sayfa Görüntüleme

Blogger tarafından desteklenmektedir.

BLOG ARŞİVİ

İZLEYİCİLER

9/08/2013

Twitter hesabı nasıl açılır?

Share & Comment
Son yılların yükselen trendi Twitter'da yerinizi almak ister misiniz? Aşağıdaki adımları izleyin ve birkaç dakika içinde sizde bir Twitter hesabı açın.

Twitter hesabı açmanız için bir e-posta adresine ihtiyacınız olacaktır. Eğer kişisel bir Twitter hesabı açmak istiyorsanız kişisel mail adresinizi, kurumsal (Blog, internet sitesi, marka veya ürün) bir hesap açmak istiyorsanız kurumsal mail adresinizi kullanın.

Öncelikle twitter.com adresine giriş yapın. Daha sonra sağ alttaki ikinci kutucuktaki Ad - Soyad, E-Posta ve Şifre bölümlerini doldurun. Ad Soyad bölümü twitter da görünen adınız olacaktır. Bu nedenle blog, internet sitesi ya da marka/ürün hesabı açıyorsanız kurumsal adınızı yazın. Örneğin Bebişko adlı bebek ürünleri satan bir mağaza için twitter adresi açıyorsanız ad kısmına Bebişko yazın. Güvenliğiniz için şifrenizin rakamlar ve harflerden oluşmasına dikkat edin. Son olarak Twitter'a Kaydol butonuna basın. Fotoğrafları yakından görmek için üzerine tıklayın.

Twitter hesabı açma ilk adımıDaha sonra karşınıza gelen panelde adınız uygunluğunu, yazmış olduğunuz mail adresi ile ilgili başka bir Twitter hesabı olup olmadığı (Bir e-posta adresi ile sadece bir twitter hesabı alabilirsiniz), şifrenizin güvenlik gücü, kullanıcı adınızın uygun olup olmadığına dair bilgiler verilir. Eğer bu bilgilerde bir çakışma olursa değiştirmeniz gerekmektedir.

Twitter hesabı açma ikinci adımıTwitter kullanıcı adınıza dikkat edin!

15 karakterden oluşan Twitter kullanıcı adı twitter hesabının en önemli bölümlerinden biridir. Ad Soyad bölümünde 15 harften fazla ve Türkçe karakter kullandıysanız bu bölümde gözükmeyecektir. Bu nedenle bu kısmı kontrol etmeniz ve hata varsa düzenlemeniz gerekmektedir. Ad ve soyad arasında boşluk da kullanamazsınız Bunun yerine alt tire işaretini kullanabilirsiniz. Twitter kullanıcı adınızı hesap açtıktan sonra Ayarlar > Hesap sekmesinden değiştirebilirsiniz.
Bütün düzenlemeleri yaptıysanız Hesabımı Oluştur butonuna basın. Hesabınızı doğrulatmak için hesap açtığınız mail adresine gidin ve Twitter tarafından size gönderilen doğrulatma linkine tıklayın.

Twitter da kimleri takip etmeli?

Hesap açtıktan sonra Twitter sizden zorunlu olarak ilk adımda 5 ikinci adımda da 5 kullanıcı takip etmenizi isteyecektir. Size sunulan öneriler yerine öneriler kutusunun üzerinde bulunan arama kutucuğunu kullanarak ilgi alanıza göre kelimeler veya takip etmek istediğiniz kişilerin adlarını yazarak hesaplara ulaşabilirsiniz. Eğer kurumsal bir twitter hesabı açtıysanız mutlaka sizinle aynı sektörde bulunan kişileri aratın ve takip edin. Çünkü rakiplerinizin Twitter da neler yaptığını izlemeniz fikir almanız açısında çok önemli.

E-Posta ile takipçi bulma

Zorunlu takipçileri takip etmeye başladıktan sonra Twitter size e-postanız yoluyla arkadaşlarınızı haberdar etmek isteyecektir. Bu yöntemi mutlaka deneyin.
Tebrikler artık sizin de bir Twitter hesabınız bulunmakta.
Tags: ,

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © Okay Karaçay Blog ve Sosyal Medya Eğitmeni | Designed by Templateism.com